This is a job for... van Michiel Folkers

Werkcode: 235 956 Kopieer de werkcode

Michiel Folkers profielfoto Michiel Folkers (of 'Gieler') is een popartiest uit Amsterdam. Hij is vooral bekend vanwege zijn collage-werken. Dit werk is 120x120cm en is o.a. gemaakt met posters die hij van straat heeft verzameld. Ook is er spuitbus en acrylverf toegevoegd. Het geheel is afgewerkt met een stevige laklaag.

Dit werk wordt aangeboden door Michiel Folkers

Michiel Folkers (or Gieler) was born in 1982 in Zeist, a small place near Utrecht in The Netherlands. In the nineties skateboarding and graffiti were common and popular pursuits in his neighborhood. He started experimenting with graffiti in the late nineties. For years, he remained active spraying letters on walls. When he got older, and more ‘mature’ and tired of the fights that are accompanied with graffiti, he was looking for something else and slowly graffiti evolved in street art. The friendlier en less illegal character of street art attracted Michiel above graffiti. Besides, working with stencils was a much better technique to get more details done better and faster.

In addition to coloring walls, Michiel began experimenting on canvas. He started by painting a series called ‘anti-heroes’. Focussed on B-listed celebrities / ‘famous’ people from Holland. “In popart everyone was painting Jim Morrison or Marilyn Monroe. So I thought it would be more striking to paint unpopular celebrities”. It worked, in a way that people started noticing his art, but nobody would hang a B-Listed actor from Holland on his or her wall.” The stencilling style was also over its peak in his opinion, and slowly he started experimenting with new different techniques, like collage.

Meer weten over Michiel Folkers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Mickey
Nederland
5 / 5

Super tevreden
tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Harry
Nederland
5 / 5

goed en communicatie prima
makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Corry Baan-van Noord
Nederland
4 / 5

Bestelling correct afgehandeld, resultaat helemaal naar ons zin!
Prima begeleiding/service bij bestelling en aflevergegevens. het eind=resultaat vinden wij heel leuk staan. keurig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Christina Korbee
Nederland
5 / 5

Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Jurgen
Nederland
4 / 5

Schilderijen
Mooie schilderijen goede kwaliteit goede service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit Popart kunstwerk This is a job for... van Michiel Folkers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden