Thom Yorke of Radiohead Schilderij

Thom Yorke of Radiohead Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Thom Yorke of Radiohead Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266831
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneeel van de Engelse muzikant Thom Yorke, leadzanger van Radiohead, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

Thomas Edward Yorke (Wellingborough (Northamptonshire), 7 oktober 1968) is een Engelse muzikant, bekend als leadzanger van de band Radiohead. Hij heeft ook als soloartiest de albums The Eraser en Tomorrow's Modern Boxes uitgebracht. Hij heeft voor The Eraser met veel andere artiesten samengewerkt. Yorke speelt vooral elektrische gitaar, akoestische gitaar en piano, maar soms ook drums en basgitaar (op de albums Kid A en Amnesiac). Yorke is tevens een elektronische muzikant; The Eraser was zwaar beïnvloed door elektronische muziek. In 2005 werd Yorke een ambassadeur voor Friends of the Earth en hun campagne om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan, The Big Ask.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken