Three Worlds in Weena Rotterdam

Three Worlds in Weena Rotterdam van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Three Worlds in Weena Rotterdam van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60748
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
123 gratis verzending!

Omschrijving

Frontale foto van moderne architectuur op Weena in het centrum van Rotterdam. Deze foto is onderdeel van mijn serie "Three Worlds", geinspireerd op het werk van M.C. Escher. Je ziet drie werelden: je kijkt naar binnen, ziet het gebouw zelf en de reflectie van het gebouw er tegenover. Aan de ene kant is dit werk chaotisch, maar de strakke geometrische vormen brengen ordening aan.

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken