Thuiskomen

van Jan Keteleer

- Werkcode: 1 045 272

Jan Keteleer over Thuiskomen

Een jonge vrouw staat te wachten tegen een bewolkte lucht. Plotseling steekt ze haar hand op, hij is terug! De meeuwen klieven door de lucht niet wetend wat er aan de hand is, of weten ze het wel?
De meeuwen lijken iets te begeleiden dat langzaam in zicht komt. Het is een ruimtecapsule die langzaam afdaalt aan drie parachutes. De capsule keert terug naar de aarde na een missie zou je denken.
Niets is minder waar, het is de geliefde van de jonge vrouw die terugkeert naar haar leven hier op aarde.
De jonge vrouw steekt haar wijsvinger op en vanuit de capsule springen er vonken naar haar toe.

Je vraagt je af wat ik hiermee wil uitbeelden. Gewoon de liefde tussen twee mensen die een tijd gescheiden zijn geweest. Dit werk is een ode aan al die geliefden die tegen hun zin gescheiden zijn vanwege werk, persoonlijke zaken of wat dan ook. Je ziet dit op vliegvelden, treinstations waar iemand op een geliefde wacht. Zodra ze elkaar weer zien springen de vonken eraf.

Prachtig de liefde tussen mensen
Thuiskomen vind je in de categorieën Couple (relationship), Digitale Kunst, Erotiek, Journey (disambiguation), Liefde, Mannen, Parachute, Ruimtecapsule, Thuis (woning) en Vrouw.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Thuiskomen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Thuiskomen van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Thuiskomen van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 045 272
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.