Tiger and the city

van Nannie van der Wal

- Werkcode: 314 359

Nannie van der Wal over Tiger and the city

Dit werk is een double exposure van een tijger met Manhattan New York City. Ik heb dit beeld gemaakt met drie van mijn foto's en verder met Photoshop tot één afbeelding bewerkt.
Nannie van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nannie van der Wal

Mijn hart gaat sneller kloppen bij het maken van digitale kunst.

Mijn naam is Nannie van der Wal en ik ben digitaal beeldend kunstenaar. Ik maak digitale kunst waarin mijn eigen gevoel en droomwereld tot uitdrukking komt. Alleen foto’s maken is vaak net niet genoeg voor mij. Nadat ik de ontspanknop van mijn camera heb ingedrukt wil ik mijn eigen creativiteit aan een beeld toevoegen. Ik bekijk welke foto’s ik wil combineren en of ik slechts een deel van een foto ga gebruiken. Vervolgens ga ik met Photoshop aan de slag om diverse bewerkingen aan mijn digitale creatie toe te voegen. In mijn werk zie je mijn liefde voor texturen, contrasten, belichtingen en kleurgebruik terug.

Alle werken van Nannie van der Wal


Waarom je kiest voor Tiger and the city als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tiger and the city van Nannie van der Wal

Koop dit digital art werk Tiger and the city van Nannie van der Wal als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 359
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden