Tiger and the city

van Nannie van der Wal

- Werkcode: 314359

Nannie van der Wal over Tiger and the city

Dit werk is een double exposure van een tijger met Manhattan New York City. Ik heb dit beeld gemaakt met drie van mijn foto's en verder met Photoshop tot één afbeelding bewerkt.
Nannie van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nannie van der Wal

Mijn hart gaat sneller kloppen bij het maken van digitale kunst.

Mijn naam is Nannie van der Wal en ik ben digitaal beeldend kunstenaar. Ik maak digitale kunst waarin mijn eigen gevoel en droomwereld tot uitdrukking komt. Alleen foto’s maken is vaak net niet genoeg voor mij. Nadat ik de ontspanknop van mijn camera heb ingedrukt wil ik mijn eigen creativiteit aan een beeld toevoegen. Ik bekijk welke foto’s ik wil combineren en of ik slechts een deel van een foto ga gebruiken. Vervolgens ga ik met Photoshop aan de slag om diverse bewerkingen aan mijn digitale creatie toe te voegen. In mijn werk zie je mijn liefde voor texturen, contrasten, belichtingen en kleurgebruik terug.

Alle werken van Nannie van der Wal


Waarom je kiest voor Tiger and the city op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tiger and the city van Nannie van der Wal

Koop dit digital art werk Tiger and the city van Nannie van der Wal als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314359
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.