Tijdelijk | fine art stilleven fotografie in kleur | print muur kunst van Nicole Colijn

Werkcode: 764 550 Kopieer de werkcode

Nicole Colijn profielfoto Alles in onze wereld is tijdelijk, ons leven is vergankelijk. Er zijn momenten dat we oog in oog staan met verdriet en moeite. Het leven is minder vanzelfsprekend wanneer wij dit inzien. Gezondheid en liefde zijn belangrijke dingen om dankbaar voor te zijn en daarnaast krijgen we nog zoveel meer zegeningen in het leven. met dit stilleven heb ik het contrast willen weergeven tussen vergankelijkheid en hoop. De uitgeblazen kaars en de dorre bloemen als weergave van de vergankelijkheid. De brandende kaars in de glazen pot als weergave van de hoop die in ons is.

Dit werk wordt aangeboden door Nicole Colijn

Hoi welkom op mijn pagina. Ik ben Nicole Colijn, 36 jaar, getrouwd met Simon en wij wonen met twee hele lieve katten, Polly en Paolo, in een heerlijk huis in het groene hart in Nederland.

Als klein meisje was ik al graag creatief bezig. Mijn vader fotografeerde vroeger, in die tijd nog met een analoge spiegelreflex camera, prachtige zwart/wit foto’s zitten in zijn album. Het zou zomaar kunnen dat daar mijn liefde voor fotografie is begonnen. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een natuurlijk licht fotograaf en laat ik mij graag inspireren door de lichtinval die oude meesters vroeger ook toepasten op hun schilderijen.

Ik geniet van het hele proces: het spelen met de compositie, het zoeken naar de mooiste lichtinval en de finishing touch tijdens de nabewerking. Met mijn foto’s hoop ik je te inspireren bij je zoektocht naar sfeervolle wanddecoratie.

Ben je geïnteresseerd in mijn werk en wil je graag meer over mij weten? Kijk dan zeker ook even op mijn website (www.nicolecolijn.nl). Je kan mij op Instagram volgen via @nicole.colijn en @stillevendig. Kan ik je ergens bij helpen of wil je graag tips? Stuur mij even een DM. Heb je een werk van mij gekocht? Ik vind het superleuk om het resultaat te zien!

Liefs, Nicole

Meer weten over Nicole Colijn?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    Wij zijn zeer tevreden.
    Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Antoinette
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    goed en communicatie prima
    makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    M
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit en service
    Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Harm
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle klantenservice.
    Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    anoniem
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Tijdelijk | fine art stilleven fotografie in kleur | print muur kunst van Nicole Colijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden