Tijger van dichtbij

Tijger van dichtbij van Youri Zwart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tijger van dichtbij

van Youri Zwart

Tijger van dichtbij van Youri Zwart

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 871919
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In deze foto wordt een tijger afgebeeld. De tijger staart in de verte. De foto is genomen met een zoomlens om de tijger groot in beeld te krijgen.

Dit werk wordt aangeboden door Youri Zwart

Youri Zwart profielfotoHallo!

Ik ben Youri Zwart, een 25-jarige fotograaf woonachtig in Nijmegen. Nadat ik mijn hele leven al foto's heb geschoten met mijn telefoon, GoPro en de camera van mijn moeder, ben ik een aantal jaren geleden fotografie op een serieuzere manier op gaan pakken. Ik heb een eigen camera gekocht en daar de afgelopen jaren zoveel mogelijk gebruik van gemaakt. Naar mijn mening heeft dit geresulteerd in een aantal prachtige foto's. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in deze shop, mijn Instagram of website!

Mocht je een foto van mij gekocht hebben, zou ik het fantastisch vinden om te zien hoe deze bij jou thuis hangt. Dus stuur me vooral een berichtje via mail (te vinden op mijn website) of instagram met een foto van het werk.

Alle werken