Tik eens een eitje

van Saskia Schepers

- Werkcode: 1 086 462

Saskia Schepers over Tik eens een eitje

Dat wordt een heerlijk, vers, ambachtelijk gemaakt brood! In dit dynamische beeld breekt de bakker verse eieren boven het meel, waarvan hij zo dadelijk een knapperig vers brood zal gaan kneden. In deze donkere setting valt het sfeervolle licht mooi op zijn handen en werkvlak. De bruin- en geeltinten maken een warm geheel van deze scène. Een aanwinst in je keuken, het café of restaurant.
Saskia Schepers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Saskia Schepers

Zoals de schrijver meerdere verhaallijnen in zijn roman verwerkt, de componist een symfonie samenstelt met verschillende instrumenten en een schilder zijn lege canvas streek na streek vult, zo werk ook ik aan mijn food-foto’s: laag voor laag wordt het beeld samengesteld totdat de perfecte balans tussen realiteit, vormgeving en sfeer ontstaat. Elk onderdeel in het beeld is een beslissing en draagt bij aan het verhaal dat de foto wil vertellen of aan de sfeer die het tafereel uitstraalt.
Voor mijn foto’s gebruik ik graag natuurlijk licht, en dan vooral licht dat door kiertjes en gaatjes naar binnen valt. Met die lichtval en schaduwwerking probeer ik het karakter van mijn beelden te versterken.
Een food-foto vraagt om meerdere disciplines: een kok, art director, food-stylist en fotograaf werken samen aan een totaalbeeld. Als culinair redacteur en kok schrijf en kook ik zelf mijn recepten. Ik verzorg ook de styling en doe de fotografie. Doordat ik het hele proces in eigen hand heb, kan ik zonder compromissen het sfeerbeeld samenstellen dat ik voor ogen heb.

Alle werken van Saskia Schepers


Waarom je kiest voor Tik eens een eitje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tik eens een eitje van Saskia Schepers

Koop de foto Tik eens een eitje van Saskia Schepers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 086 462
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden