Tiles

van Cor Ritmeester

- Werkcode: 36 134

Cor Ritmeester over Tiles

Betegelde wand in een huis in het Franse dorp Oradour sur Glane. Dit dorp is in WO2 verwoest door de Duitsers op 10 juni 1944, 4 dagen na het begin van D-day
Tiles vind je in de categorieën Fotografie, Frankrijk, Oorlog, Oradour-sur-Glane, Ruïne, Tegels, Teken (dieren), Tweede Wereldoorlog, Urban / Street, Vintage, Zwart-wit, cor ritmeester en www.corritmeester.nl.
Cor Ritmeester profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cor Ritmeester

Ik ben een creatief fotograaf die een breed scala van onderwerpen aanspreekt.
De wereld beweegt zich voor mij tussen oneindig en heel dichtbij. De onderwerpen of voorwerpen die ik fotografeer in kleur of zwartwit leg ik vast zoals ik het onderwerp in mijn gedachten beleef, vaak minimalistisch en abstract. Ik let veel op details en heb een voorkeur voor enige vervreemding van de werkelijkheid. Door mijn experimentele benadering krijgt de beschouwer de vrijheid zijn of haar eigen subjectieve werkelijkheid in de beelden te leggen.
bekijk meer van werk op https://www.corritmeester.nl

Alle werken van Cor Ritmeester


Waarom je kiest voor Tiles op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tiles van Cor Ritmeester

Koop de foto Tiles van Cor Ritmeester op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 134
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden