Timmerhuis

van Hans Zijffers

- Werkcode: 888 867

Hans Zijffers over Timmerhuis

Timmerhuis, Rotterdam.
Timmerhuis vind je in de categorieën Film noir, Fotografie, Hoogbouw, Lichtval, Rotterdam, Silhouet, Timmerhuis, Zon en Zwart-wit.
Hans Zijffers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Zijffers

Zwart/wit fotografie geniet mijn voorkeur. Beelden zonder kleur roepen een zekere spanning op, het prikkelt de verbeelding. Je kunt op een wijze spelen met licht en donker, hoge contrasten, iets dat bij kleurfotofrafie niet werkt. Wat mij vooral boeit is het "film-noir" type bioscoop film van de vorige eeuw. Zoals bijvoorbeeld de klassieker 'The Third Man' met Orson Welles, vol contrastrijke beelden en mistige atmosfeer. Heerlijk vind ik dat. En natuurlijk het werk van meesters zoals bijvoorbeeld Cartier Bresson, Klein, Erwitt (teveel om op te noemen!) en de recent ontdekte Vivian Maier met haar unieke foto?s van New York en Chicago uit de jaren 50 zijn een lust voor het oog. Ik ontken niet dat dit alles een bron van inspiratie voor mij is en voel me soms de eenzame romanticus met het verlangen het huidige Rotterdamse stadsbeeld in die soms zo poëtische setting van toen vast te leggen.

Alle werken van Hans Zijffers


Waarom je kiest voor Timmerhuis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Timmerhuis van Hans Zijffers

Koop de foto Timmerhuis van Hans Zijffers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 888 867
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
211,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.