Tina Turner Schilderij 3

Tina Turner Schilderij 3 van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tina Turner Schilderij 3 van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266942
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van Tina Turner, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en VERKOCHT

Tina Turner is de artiestennaam van Anna Mae Bullock (Nutbush, Tennessee, 26 november 1939), een zangeres en actrice uit de Verenigde Staten met de Zwitserse nationaliteit. Ze had voorheen de Amerikaanse nationaliteit, maar heeft deze opgegeven. Ze heeft de bijnaam Queen of Rock of "Queen of Rock 'n' Roll". In de jaren 60 en 70 werd ze met haar toenmalige echtgenoot bekend als het duo Ike & Tina Turner. In de jaren 80 brak ze door met een uiterst succesvolle solocarrière. De zangeres is met 180 miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld. Tina Turner staat bekend om haar krachtige stemgeluid en om haar energieke optredens waarbij ze al haar fysieke troeven uitspeelt: big hair (meestal een pruik) , een normale boezem en slanke benen geaccentueerd door hoge hakken en een korset of minirok.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken