Titanic

van Toon van Driel

- Werkcode: 337292

Toon van Driel over Titanic

Titanic door Toon van Driel.
Titanic vind je in de categorieën Humor, Illustraties, Stripfiguur, Tekeningen, Titanic (schip, 1912) en Toon van Driel.
Toon van Driel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Toon van Driel

Na enige tijd op een reclamebureau en als steward bij de KLM te hebben gewerkt, lanceert Toon van Driel begin jaren zeventig zijn FC Knudde. Deze strip, die draait om de bizarre belevenissen van een voetbalclub, verschijnt sinds 1973 op de sportpagina van Algemeen Dagblad.

In korte tijd worden de avonturen van verdediger Jaap en doelman Dirk razend populair, waarna vele stripalbums volgden.

Vijf jaar later komt Van Driel met De Stamgasten, waarin ditmaal dieren de hoofdrol vertolken. Varkens, pinguïns, kamelen, giraffen en natuurlijk konijn Ab Normaal belanden in de meest absurde situaties, waarbij zij veelal menselijke trekjes vertonen. Andere strips van de hand van Van Driel zijn De Stuntels, André van Duin, De familie Weltevree, De Nakomertjes en Wibo & Gorp.

Na veertig jaar striptekenen is Toon van Driel op zijn 71e is aan een nieuwe fase in zijn carrière begonnen. Hij is achter de schildersezel gekropen en vereeuwigt zijn striphelden nu ook in olieverf op doek.

Alle werken van Toon van Driel


Waarom je kiest voor Titanic op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Titanic van Toon van Driel

Koop de illustratie Titanic van Toon van Driel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337292
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.