Titanic

Titanic van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Titanic van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83254
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!

Omschrijving

Een verlaten en verwaarloosd bootje heeft alle hoop opgegeven. Het heeft zichzelf tegen de steiger aangelegd en is in slaap gevallen. (Schildmeer, Groningen)
An abandoned and neglected small boat has given up all hope. It propped itself against the jetty and has gone to sleep. (Lake Schildmeer, Groningen, The Netherlands)

Over Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera buiten bezig zijn. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in mijn directe woonomgeving Delfzijl aan de 'Golden Raand' van Nederland. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde ben ik dan ook nog lang niet klaar. Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken