To the beach (analog colour)

van Lex Schulte

- Werkcode: 388 732

Lex Schulte over To the beach (analog colour)

Een planken weggetje leidt over de duinen naar het strand bij Nieuwvliet-Bad. Bijna aan de top van het duin loopt een oudere man. De hangende schouders, schoenen in zijn hand. De weg omhoog is niet gemakkelijk, maar de beloning is groot; het strand. Het enige wat nog mist is een zakdoek met vier knopen op het hoofd!
Deze foto is gemaakt in Nieuwvliet-Bad, Zeeland. Nieuwvliet-Bad is een gebied in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Nieuwvliet-Bad, in de regio Zeeuws-Vlaanderen, is de verzamelnaam voor de bungalowparken, recreatieterreinen en campings aan de West-Zeeuwsvlaamse kust nabij Nieuwvliet. Het brede zandstrand is de belangrijkste reden van de sterke toeristische activiteiten. Op het strand is de Centrale Post van de strandwacht van West-Zeeuws-Vlaanderen gesitueerd. In Nieuwvliet-Bad bevindt zich ook het schorren -en slikkengebied de Verdronken Zwarte Polder.
To the beach (analog colour) vind je in de categorieën Duinen, Fotografie, Kust, Nieuwvliet, Nieuwvliet-Bad, Noordzee, Oceanen en zeeën, Stranden, Zeeland en Zon.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor To the beach (analog colour) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

To the beach (analog colour) van Lex Schulte

Koop de foto To the beach (analog colour) van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 388 732
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden