Tom Dumoulin Schilderij

Tom Dumoulin Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Tom Dumoulin Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374349
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Nederlandse wielrenner en winnaar van de Giro in 2017 Tom Dumoulin, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is in het bezit van Tom Dumoulin zelf

Tom Dumoulin (Maastricht, 11 november 1990) is een Nederlandse wegwielrenner die vooral bekendstaat als tijdritspecialist en klassementsrenner. Hij rijdt sinds 2012 bij de Duitse wielerploeg Team Sunweb.
Dumoulin won twee meerdaagse wedstrijden op WorldTour-niveau, te weten de Giro en de BinckBank Tour beide in 2017 en verder werd hij in 2017 twee keer wereldkampioen, te weten op de ploegentijdrit en in de individuele tijdrit. Hij won in alle Grote Rondes etappes (vier in de Giro, twee in de Tour en twee in de Vuelta) en droeg in twee van de drie grote rondes in totaal 23 dagen de leiderstrui (17 roze truien in de Giro en zes rode truien in de Vuelta).

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken