Tom Dumoulin van hou2use

Werkcode: 738 608 Kopieer de werkcode

hou2use profielfoto Uniek handgemaakt portret op afgedankt hout

Tom Dumoulin (Maastricht, 11 november 1990) is een Nederlandse wegwielrenner die vooral bekend staat als tijdritspecialist en klassementsrenner. Dumoulin won in 2017 twee meerdaagse wedstrijden op WorldTour-niveau, te weten de Giro en de BinckBank Tour en hij werd in 2017 twee keer wereldkampioen, in de ploegentijdrit en in de individuele tijdrit. In 2018 werd hij tweede in zowel de Giro als de Tour. Hij won in alle Grote Rondes etappes (vier in de Ronde van Italië, drie in de Ronde van Frankrijk en twee in de Ronde van Spanje) en droeg in twee van de drie grote rondes in totaal 23 dagen de leiderstrui (17 roze truien in de Ronde van Italië en zes rode truien in de Ronde van Spanje).

Dit werk wordt aangeboden door hou2use

Unieke, betaalbare, gepersonaliseerde en duurzame kunst, portretten en cadeaus handgemaakt met verfresten op oud, gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Samen hebben wij het concept hou2use bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke, betaalbare en bovenal duurzame kunst op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom maken wij het liefst portretten van mensen of (huis)dieren met verfresten op gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij houden het meest van kunst in opdracht. Wij bedenken en maken dan samen met u en speciaal voor u een op maat gemaakt kunstwerk of portret op afvalhout.

Dankzij onze bijzondere samenwerking met Werk aan de Muur kunt u ons unieke werk ook op vrijwel ieder formaat en op vrijwel alle materialen reproduceren!

Meer weten over hou2use?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Karen
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
C.Aangeenbrug
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Samira
Nederland
5 / 5

Super van begin tot eind
Prachtig product en super service! De

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Gerard
Nederland
5 / 5

weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Tom Dumoulin van hou2use op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden