Tonel claim

Tonel claim van massimo pardini

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tonel claim van massimo pardini

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 453671
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Almost at the end of the day the promised swell arrives, surfers excitement in the water, this picture perfectly describe the long waited moment.

Dit werk wordt aangeboden door massimo pardini

massimo pardini profielfotoHet volledige verhaal
Ik heb nooit een idee gehad wat ik moest doen, maar ik heb altijd de wens gehad om te werken zonder planning in de buurt van de golven in de surfzone. Een paar dagen nadat ik in de Algarve was aangekomen had ik geen werk, ik had geen tijd om foto's te maken, een dezer dagen zag ik een paar willekeurige meisjes die een surfles namen, dus ik besloot om wat foto's te nemen, toen de les afgelopen was, benaderde ik ze en liet de foto's zien alleen maar omdat ik wilde socialiseren en raden wat ...... Ze stelden me voor om de map te kopen voor 10 euro per persoon, ik was als woooooo geen enkele manier gewoon betalen me een biertje en je kunt ze allemaal hebben, maar ze drongen erop aan en aan het eind na een paar biertjes en een grappig gesprek ik het geld geaccepteerd en verliet het strand met een glimlach op mijn gezicht en een gevoel van geluk.
Mijn inspiratie kwam de dag erna, toen ik weer begon na te denken over het vinden van een baan, ik zei dat ik misschien terug kan gaan en het met nieuwe mensen kan proberen. In een mum van tijd was ik het met sommige surfscholen eens dat ik hun freelacer surffotograaf zou zijn geweest en ik vond dat ik de gelukkigste persoon op aarde was.

Wilt u meer weten? Wilt u elkaar ontmoeten en een surf- of fotosessie houden?

Alle werken