Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje.

van Hennnie Keeris

- Werkcode: 843 899

Hennnie Keeris over Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje.

El Torcal de Antequera, kortweg ook wel El Torcal genoemd, ligt op ongeveer 50 kilometer afstand van Málaga, Spanje. Het is een natuurreservaat waar het barst van de kalksteenformaties die door erosie in opvallende vormen gemodelleerd zijn.. El Torcal staat sinds 1989 op de lijst met beschermde vogelgebieden en natuurreservaten. El Torcal de Antequera ligt bovenop een grote heuvel, of beter gezegd: El Torcal is één grote heuvel. Aan de noordelijke zijde van El Torcal ligt de stad Antequera.
Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje. vind je in de categorieën Andalusië, Bezienswaardigheid, Erosie, Fotografie, Geografie van Europa, Málaga (provincie), Natuurfotografie, Natuurgebieden, Rots (steen), Sfeer (gevoel), Spanje, Torcal de Antequera en Zwart-wit.
Hennnie Keeris profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hennnie Keeris

Ik ben een fotograaf uit Eindhoven en leef gedeeltelijk in Andalusië, Spanje.
Ik heb als fotograaf ervaring opgedaan bij de Marine, Ministerie van Defensie en als freelance fotojournalist voor uiteenlopende kranten en tijdschriften.

Sinds ik voor 'n gedeelte van het jaar in Spanje woon, hou ik me bezig met het fotograferen van B&B's, vakantiewoningen en andere real estate projecten. In mijn vrije tijd wil ik graag de prachtige natuur en bijzondere plekjes van Andalusië vastleggen.

Alle werken van Hennnie Keeris


Waarom je kiest voor Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje. van Hennnie Keeris

Koop de foto Torcal de Antequera, bijzondere rotsformaties, Spanje. van Hennnie Keeris op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 843 899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.