Toren Heilige Antoniuskathedraal te Breda

Toren Heilige Antoniuskathedraal te Breda van Ruud Morijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Toren Heilige Antoniuskathedraal te Breda

van Ruud Morijn

Toren Heilige Antoniuskathedraal te Breda van Ruud Morijn

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296995

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 gratis verzending!

Omschrijving

Close-up van de kerktoren van de in 1837 gebouwde Sint-Antoniuskathedraal in de Nederlandse stad Breda, provincie Noord-Brabant. De foto is gemaakt op een zonnige zomerdag.

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Ruud Morijn profielfotoAl ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken