Torenpleinkerk in Vleuten

Torenpleinkerk in Vleuten van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Torenpleinkerk in Vleuten van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447854
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is de Torenpleinkerk in Vleuten. Ondanks dat Vleuten officieel bij Utrecht hoort, heeft het een dorpse kern behouden met laagbouw en historische gebouwen. Dit is er een van.
De Torenpleinkerk is gewijd aan Willibrord en gebouwd in laat-gotische stijl: de toren is gebouwd in de 13e eeuw. In 1831 kwam de toren door werkzaamheden zelfs los van de kerk te staan, maar bij een renovatie tussen 1969-1971 is dit hersteld. De Torenpleinkerk behoort tot de Protestantse Wijkgemeente van Vleuten en is gelegen aan het Torenplein, op de hoek tussen de Schoolstraat en de Hindersteinlaan.
Ik vond dit beeld wel mooi, de kleine huisjes naast de kerk zelf. Het geheel had wel een historische allure, vond ik.

Deze foto is gemaakt op 12 februari 2019 en behoort tot de serie Moderne Geschiedenis.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken