Torre del Mangia in Siena, Toscane van Jenco van Zalk

Werkcode: 491 136 Kopieer de werkcode

Jenco van Zalk profielfoto Torre del Mangia in het Italiaanse Siena. De toren staat aan de Piazza del Campo, op het laagste punt van het plein waar ook het Palazzo Publico, stadhuis en musuem, staan. De toren werd gebouwd van 1338 tot 1348 door de gebroeders Rinaldo. Op de foto is de toren gefotografeerd vanuit de open ruimte in het Palazzo Publico, wat ook gebouwd is door de gebroeders Rinaldo.
Torre del Mangia in the Italian town of Siena. The tower is located on Piazza del Campo, at the lowest point of the square where the Palazzo Publico, town hall and museum are also located. The tower was built from 1338 to 1348 by the Rinaldo brothers. In the photo, the tower was photographed from the open space in the Palazzo Publico, which was also built by the Rinaldo brothers.
Torre del Mangia in der italienischen Stadt Siena. Der Turm befindet sich auf der Piazza del Campo, am tiefsten Punkt des Platzes, wo sich auch der Palazzo Publico, das Rathaus und das Museum befinden. Der Turm wurde von 1338 bis 1348 von den Brüdern Rinaldo erbaut. Auf dem Foto wurde der Turm aus dem offenen Raum im Palazzo Publico fotografiert, der ebenfalls von den Brüdern Rinaldo erbaut wurde.
Torre del Mangia dans la ville italienne de Sienne. La tour est située sur la Piazza del Campo, au point le plus bas de la place où se trouvent également le Palazzo Publico, la mairie et le musée. La tour a été construite de 1338 à 1348 par les frères Rinaldo. Sur la photo, la tour a été photographiée depuis l’espace ouvert du Palazzo Publ

Dit werk wordt aangeboden door Jenco van Zalk

Gespecialiseerd in landschappen en natuur, vooral in Nederland. De Veluwse bossen en de waterkant zijn vaak voorkomende onderwerpen, soms met het contrast van natuur en menselijke sporen. Bij voorkeur gefotografeerd in de vroege ochtend of de late avond, en onder weersomstandigheden die de foto versterken.

Meer weten over Jenco van Zalk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Marc
Nederland
4.5 / 5

Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
C.Aangeenbrug
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
sandra
Nederland
5 / 5

Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Torre del Mangia in Siena, Toscane van Jenco van Zalk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
153,-138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!