Torrent Bay - Nieuw Zeeland

Torrent Bay - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Torrent Bay - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

Torrent Bay - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 145707
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Torrent Bay is een sfeervolle en rustgevende foto van een prachtige tropische strand en rotspartijen waarmee u meteen het zomer- en vakantiegevoel in huis haalt.
Torrent Bay is een schitterende baai in het Abel Tasman National Park in Nieuw Zeeland. Het werd genoemd door de Franse ontdekkingsreiziger Dumont D'Urville tijdens zijn verkenning en het in kaart brengen van dit prachtige en tropische gebied in 1827. Ik schoot deze foto tijdens een 5 weekse rondtrip in Nieuw Zeeland. De foto is gemaakt tijdens een geweldige, maar zeer warme en intensieve wandeltocht door jungle en baaien.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken