Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud

van Hendrik-Jan Kornelis

- Werkcode: 812 471

Hendrik-Jan Kornelis over Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud

Binnenstad van Lucca Toscane Italië Oud.
Lucca is de hoofdstad van de provincie Lucca in de regio Toscane en telt 89.346 inwoners (2017). De stad is een van de rijkste steden in Noord-Italië, ligt zo'n 25 km ten noordoosten van Pisa en circa 80 km ten westen van de regiohoofdstad Florence. Lucca heeft een lange historie. Het is ooit waarschijnlijk door de Etrusken (het Etruskische woord "luk" betekent "moeras") gesticht, volgens een andere theorie echter door de Liguriërs. De stad is geheel ommuurd; de wallen vormen het domein van voetgangers en fietsers.
Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud vind je in de categorieën Architectuur, Beeldhouwkunst, Digitale Kunst, Fietsen, Fotografie, Huis (woning), Italië, Steden, Straat (verharde weg) en Toscane.
Hendrik-Jan Kornelis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hendrik-Jan Kornelis

Als kind al was er al voorliefde voor beeldende kunst. Als technicus was ik altijd creatief bezig in producten, services en werkwijze. Op latere leeftijd meer tijd genomen voor mijn kunst (fotografie) passie.

Alle werken van Hendrik-Jan Kornelis


Waarom je kiest voor Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud van Hendrik-Jan Kornelis

Koop dit digital art werk Toscane Italië Lucca Binnenstad Oud van Hendrik-Jan Kornelis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812 471
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden