Tower Two

Tower Two van Natasch Wesselink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Tower Two van Natasch Wesselink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484452
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
140 gratis verzending!

Omschrijving

Wanneer begint een herinnering en wanneer houdt deze op? Welke bewaren we en welke vergeet je? Op het moment dat je een foto maakt, beslis je of iets relevant is voor jou leven. Maar de vraag waarom, wordt zelden gesteld. Vaak staan er mensen op waar je van houd, die je bijzonder vind, of gewoon bij je horen en worden daardoor zo persoonlijk dat hun zeggingskracht te over laat. Door persoonlijke foto’s in verschillende resoluties om te zetten in lijnen, maak ik abstracties van wat ooit was en geef ze een nieuw bestaan.

Over Natasch Wesselink

Natasch Wesselink profielfoto'Zoals een kindertekening kan ontstaan uit het niets, zo wil ik beelden maken. In het contact vanuit mijn werk met jonge kinderen, maar ook wanneer het mijn privé leven betreft, ervaar ik de open kijk van kinderen op de wereld als een geweldig waardevol gegeven. De fantasievolle gesprekken die gevoerd worden. De onnavolgbare eerste krassen op papier die een jaloersmakende oorspronkelijkheid bezitten. Ze vormen een fijne inspiratiebron om mee verder te werken. Wanneer ik aan het werk ben, sluit ik het rationele zoveel mogelijk uit, waardoor ik een enorme vrijheid ervaar in de keuzes om tot een intuïtief en persoonlijk beeld te komen. In een spannend samenspel van de computer en ik, kom ik tot een lijnvoering die zijn eigen weg kan gaan.'

Het enthousiasme voor digitale vormgeving is voor Natasch Wesselink ontstaan tijdens een grafie media opleiding, die ze na haar studie aan de kunstacademie in 1996 succesvol heeft afgerond. Vanaf dat moment ging er een wereld voor haar open en bieden de mogelijkheden van de computer haar eindeloze inspiratie om tot een bijzonder beeld te komen dat elke keer weer verrast.

Alle werken