Tradwives van Elianne van Turennout

Werkcode: 784 006 Kopieer de werkcode

Elianne van Turennout profielfoto Er is een opmerkelijke nieuwe trend ontstaan, waar vrouwen zichzelf de keuken insturen, en op sociaal media vertellen hoe geweldig dat is.

Nu denk je misschien: "Ummm, dat klinkt niet ZO nieuw voor mij." Maar alle modetrends zijn rehashes, en "tradwife", zoals deze wordt genoemd, is huisvrouw met een draai aan sociale media.

De tradwives hebben vele interviews gegeven over hoe zij de echte feministen zijn door ervoor te kiezen niet te werken, waarop iedereen met een beetje kennis over feminisme zou zeggen: "We gaven vrouwen de keuze - dat is het punt! Bak bananenbrood tot de zon opkomt, als je daar blij van wordt! "

Als dit het enige was, dan zou je kunnen zeggen: 'Prima, veel geluk, maar verwacht niet dat ik hetzelfde doe.' Er wordt graag gesuggereerd dat hun beweging alleen maar gaat over aankleden in Cath Kidston en hun man laten kiezen waar ze op vakantie gaan.

In de VS en elders maakt het in hoge mate deel uit van de 'alt-right'-beweging . Het is vooral populair onder blanke supremacisten, die vinden dat blanke vrouwen zich moeten onderwerpen aan hun man en zich moeten concentreren op het maken van zoveel mogelijk blanke baby's.

Naast het feit dat veel van die vrouwen niet eens fatsoenlijk traditioneel kunnen koken, kun je dus opmerken dat dit totaal zelfdestructief is, en dat het niet een gevalletje 'choice feminism' is, want hebben andere vrouwen dan wel de keuze om te werken, en een zwarte partner te kiezen?

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Meer weten over Elianne van Turennout?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin
Nederland
5 / 5

Super mooi werk aan de muur
Vriendelijke mensen en super snelle service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Anita van Splunter
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Martijn
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Anita Kroes
Nederland
5 / 5

Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Jeffrey van der bijl
Nederland
5 / 5

Super mooi !
Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Peter Smeets
Nederland
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Cilia
Nederland
5 / 5

Prima
Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Michiel
Nederland
5 / 5

Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Tradwives van Elianne van Turennout als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden