Transamerica Pyramid - Grafische schets

Transamerica Pyramid - Grafische schets van Joris Pannemans - Loris Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Transamerica Pyramid - Grafische schets van Joris Pannemans - Loris Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401224
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

De Transamerica Pyramid is de hoogste en meest herkenbare wolkenkrabber van San Francisco. Het gebouw is een van dé symbolen van San Francisco geworden. De vorm van het gebouw is gekozen om lichtinval op straat zo min mogelijk te hinderen. De vleugels die aan weerszijden uitsteken, beginnen op de 29ste etage. In de oostelijke vleugel bevinden zich de liftschachten en in de westelijke vleugel bevinden zich het trappenhuis en de ventilatiekokers. De vleugels waren nodig omdat liften toentertijd niet schuin omhoog konden.

Over Joris Pannemans - Loris Photography

Joris Pannemans - Loris Photography profielfotoMet mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn vrouw Loide reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Alle werken