Trap in Prachtig Paleis.

van Roman Robroek

- Werkcode: 830 110

Roman Robroek over Trap in Prachtig Paleis.

Dit is een foto van de geweldige trap in het Sursock Palace dat is gelegen op Rue Sursock in Beiroet, Libanon. Het paleis is voltooid in 1860 en was in eigendom van Lady Cochrane Sursock. Lady Cochrane Sursock zette zich in voor het behoud van het cultureel erfgoed in Libanon. Tijdens de ontploffing in de haven van Beirut in augustus 2020 is het paleis erg beschadigd.
Trap in Prachtig Paleis. vind je in de categorieën Architectuur, Beiroet, Fotografie, Huis (woning), Libanon, Marmer, Paleis, Trappen, Verlaten plekken en sursock.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trap in Prachtig Paleis. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Trap in Prachtig Paleis. van Roman Robroek

Koop de foto Trap in Prachtig Paleis. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 830 110
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden