Trappen (Urbex)

van Eus Driessen

- Werkcode: 336 104

Eus Driessen over Trappen (Urbex)

Een trap van beton,in een verlaten fabriek waar metalen producten werden gefabriceerd. Het pand staat pas een paar jaar leeg maar zijn er wel nog veel details om the fotograferen. De trap staat in het oudste deel van het gebouw
Trappen (Urbex) vind je in de categorieën Beton, Etage (bouwkunst), Fabriek, Fotografie, High dynamic range, Industrie, Metaal, Metaalbewerking, Trappen, Verlaten plekken, lichtinval en zoldertrap.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trappen (Urbex) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trappen (Urbex) van Eus Driessen

Koop de foto Trappen (Urbex) van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 104
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden