Trappenhal Fort de la Chartreuse

Trappenhal Fort de la Chartreuse van Joris Pannemans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 289651

Trappenhal Fort de la Chartreuse van Joris Pannemans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Trappenhal Fort de la Chartreuse van Joris Pannemans

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Fort de la Chartreuse is een mooie plaats om te urbexen. Het werd gebouwd door Nederlanders en kwam in 1830 in handen van de Belgen. Het fort heeft een goede strategische ligging en is in de eerste en tweede wereldoorlog flink onder vuur genomen door de Duitse soldaten. Gedurende de tweede wereldoorlog hebben de duitsers dit leegstaande fort gebruikt als gevangenis. Sinds 1980 is het fort leegkomen te staan en sindsdien heeft de natuur het overgenomen.

Over Joris Pannemans

"De beste lens die er bestaat, is ons oog". Het doet alles uit z'n eigen zonder dat we zelf moeten scherpstellen, het diafragma, de sluitertijd, de ISO en nog zoveel meer moeten instellen. We staan er dikwijls te weinig bij stil hoe wonderbaar ons oog is gemaakt. Daarom wil ik bij deze de Schepper bedanken voor zijn wijsheid en onverdiende goedheid! Het enige nadeel is dat we geen letterlijke foto's kunnen maken met onze ogen. Gelukkig was er ene Steve Sasson die de digitale camera bedacht. Dit is een verrijking geweest voor zoveel personen in deze wereld. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om emotie en schoonheid vast te leggen in één moment. Ook voor mij heeft fotografie veel waarde in het leven. Het geeft innerlijke rust, het gunt mij de tijd om stil te staan bij de kleine en mooie dingen in het leven. Fotografie heeft mij geholpen om zware verliezen in mijn leven te verwerken en op een positieve manier creatief te zijn. Hopelijk vind je enkele foto's leuk en wie weet, hangt er binnenkort wel ééntje bij jou aan de muur! Alvast bedankt voor het bezoeken van mijn shop.

Alle werken