Trappenhuis in Kasteel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 305 805

Roman Robroek over Trappenhuis in Kasteel.

Deze foto is op de bovenste verdieping genomen in de trap van een prachtig verlaten kasteel. Het kasteel is oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, maar moest worden herbouwd en later gerenoveerd in de 20e eeuw. Het is al bijna 20 jaar geleden. De ramen zijn bedekt met stenen om het te beschermen tegen vandalisme. Rechts achter mij, van waar ik sta om deze foto te nemen, is een mooie kamer met een piano binnen waar ze concerten hebben gehouden.
Trappenhuis in Kasteel. vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Huis (woning), Kastelen, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Trappen, Urban / Street, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trappenhuis in Kasteel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trappenhuis in Kasteel. van Roman Robroek

Koop de foto Trappenhuis in Kasteel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 805
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden