Treasure keeper

Treasure keeper van ART Eva Maria

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Treasure keeper

van ART Eva Maria

Treasure keeper van ART Eva Maria

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 749721
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 gratis verzending!

Omschrijving

Dit schilderij is opgebouwd uit vele kleurrijke lagen. Uitgangspunt is energie en beweging en het behoud van mooie dingen (schatten) in een hectische wereld / samenleving.De pose kan een pose zijn van vluchten, dansen of rennen. Het is in ieder geval een abstracte bewegingshouding. Ook het plezier van het werken met lagen, kleuren en structuren is voor mij essentieel. Ik heb gewerkt met vloeiende natte verf en verfspatten die hun eigen weg vinden op het linnen doek. Ik gebruik de kleuren wit, zacht geel en blauw in verschillende tinten om licht en schaduw aan te geven.
Origineel schilderij: 70 W x 100 H x 2 cm. @ art-evamaria.com

ART Eva Maria maakt ook werk in opdracht in verschillende thema’s en formaten.
Voor vragen en info aanvraag, neem contact op met Eva van den Hamsvoort via art-evamaria.com

Dit werk wordt aangeboden door ART Eva Maria

ART Eva Maria profielfotoART Eva Maria is specialist in persoonlijke kunst. Eva van den Hamsvoort (Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares.
“Mijn werk bestaat uit portretten, groepsportretten, landschappen, stillevens en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor Werk aan de Muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast maak ik vrije schilderkunst en werk ik in opdracht, met name portretten. Ik hoop dat je in deze shop een werk kan vinden om een bijzondere ruimte te transformeren door een kunstwerk van mijn hand. Mocht je graag een uniek hand geschilderd schilderij willen aanschaffen, speciaal voor jou gemaakt, neem contact op met ART Eva Maria. Veel kunstplezier!”

Alle werken