Trein op spoorbrug

Trein op spoorbrug van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 60860

Trein op spoorbrug van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 76 gratis verzending!
Trein op spoorbrug van Sander van der Werf

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Trein rijdt op een mooie zomeravond over een spoorbrug. Deze 'Walfridusbrug' is in 2002 gebouwd over het Van Starkenborghkanaal en de Winsumerweg. De brug is ruim 30 meter hoog en heeft een overspanning van bijna 90 meter. Hij was nodig geworden door de opwaardering van de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl en de spoorverdubbeling van de lijn Groningen Noord - Sauwerd. Door gebruik van LEE ND filters een langere sluitertijd voor meer bewegingsonscherpte van de trein.

Over Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Voor de Adventure serie van Dominicus heeft hij de wandelgids 'Trekking in Zweden' gemaakt. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met Canon apparatuur en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken