Tropicana, het verlaten zwembad.

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 352 193

Pieter van Roijen over Tropicana, het verlaten zwembad.

Tropicana, het verlaten zwembad.

Dit zwembad in Rotterdam is in 2010 gesloten. Nu zijn er nog een paar kleine bedrijven, maar de rest van het zwembad is relatief verwaarloosd. In het zwembad zijn er geen badgasten meer, maar roest, dode planten en verlaten meubels.
Tropicana, het verlaten zwembad. vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Pieter van Roijen, Rotterdam, Tropicana (Rotterdam), Verlaten plekken, Vuil en Zwembad.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Tropicana, het verlaten zwembad. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tropicana, het verlaten zwembad. van Pieter van Roijen

Koop de foto Tropicana, het verlaten zwembad. van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 193
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden