Tropische zon palmboom van Jan Brons

Werkcode: 260 572 Kopieer de werkcode

Jan Brons profielfoto De palmboom staat symbool voor het tropische paradijs, en op deze foto schijnt de tropische zon fel door de bladeren van een palmboom. De bladeren van de boom wiegen zachtjes in de wind en werpen gevlekte schaduwen op de grond eronder. De lens flare in de foto wordt veroorzaakt door de camera recht in de zon te richten, waardoor een stralend effect ontstaat dat de intense hitte van een tropische dag weergeeft. Palmbomen staan bekend om hun lange, slanke stammen en kenmerkende bladeren die tot 50 meter hoog kunnen worden. Ze komen vaak voor in tropische en subtropische gebieden, en zijn te vinden langs stranden, in regenwouden en zelfs in woestijnen. Deze bomen zijn een veelzijdige soort die kan gedijen in een breed scala van omgevingen, en staan bekend om hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende klimaten. Deze foto vangt de schoonheid en pracht van de tropische zon, en de palmboom dient als een herinnering aan de weelderige, levendige landschappen die kunnen worden gevonden in deze regio's. Het is een foto die gevoelens van warmte, ontspanning en avontuur oproept en de kijker uitnodigt zich in een tropisch paradijs te wanen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Brons

Of ik nu de schoonheid van een zonsondergang boven de oceaan vastleg of een ingewikkelde tekening van een bloem maak, ik word voortdurend geïnspireerd door de wereld om mij heen en de eindeloze mogelijkheden van kunst. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn werk met anderen te delen en hoop nog jaren door te gaan met het verkennen en creëren van kunst.

Meer weten over Jan Brons?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Lucas Meer
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Robbert Moree
    Nederland
    4 / 5

    Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Positief
    Perfect zoals verwacht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
    Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Alice
    Nederland
    4 / 5

    Heel erg mooi
    Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    G
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend
    Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Niets op aan te merken!
    Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Tropische zon palmboom van Jan Brons op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden