Tuin

Tuin van Mirjam Woltman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 273413

Tuin van Mirjam Woltman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 5 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Zuid Europese tuin met palm, zwembad, stenen muur, terras, grote dadelpalm, groen, goudkleurig, lichtblauw water, lichtgroene achtergrond, potloodtekening met aquarel, formele compositie, exotische planten, zonnig, zomers, het origineel is gemaakt op aquarelpapier in het formaat 26x36cm

Over Mirjam Woltman

Mirjam Woltman is een geliefd Nederlands beeldend kunstenaar. Haar heldere poëtische beeldtaal wordt gewaardeerd binnen het vakgebied. Zij ontvangt gemeentelijke en particuliere opdrachten, exposeert en verkoopt haar werk over de hele wereld. Zij studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en is gediplomeerd aan de gerenommeerde Gerrit Rietveld Academie. Ervaren kunstenaars met werk in het Stedelijk Museum Amsterdam en het Kröller Müller Museum hebben haar alles geleerd. Zij is een rechtstreeks erfgenaam van dit rijke klassieke Nederlandse cultuurgoed. Haar kunstenaarschap herbergt een groot talent. Jaren van toewijding aan de kunst hebben dit talent gevormd tot zijnde één van grote beeldende zeggingskracht. Zij werkt veelvuldig in opdracht van particulieren en bedrijven en creëert samenwerkingsverbanden met beeldend kunstenaars in diverse disciplines, waaronder de tekenkunst, beeldhouwkunst, ruimtelijke vormgeving, landschapsarchitectuur, architectuur, mode, dans en muziek.

Alle werken