Tulp

van Paulien Varkevisser

- Werkcode: 270 675

Paulien Varkevisser over Tulp

Detail van een roze tulp. De tulp was al over haar hoogtepunt heen en al enigszins ingedroogd. Dat heeft wat mij betreft ook schoonheid!

Deze foto kan heel goed in combinatie met de andere tulp-foto's uit mijn shop worden gecombineerd.
Tulp vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bollenstreek, Detail, Fotografie, Kleuren, Lente, Macrofotografie, Nederland, Roze, Stilleven en Zen.
Paulien Varkevisser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paulien Varkevisser

Paulien Varkevisser (1965) is geboren als dochter van een architectuurfotograaf / grafisch vormgever en opgeleid als ontwerper in de tuin- en landschapsarchitectuur. Fotografie heeft haar altijd geboeid. Een vakantie zonder camera is niet voor te stellen! Waar fotografie eerst een hobby was, is het nu uitgegroeid tot een passie die zij vanaf 2012 als freelance fotograaf combineert met haar werk als freelance ontwerper / tekenaar / grafisch vormgever.Het werken met beelden is binnen de tuin- en landschapsarchitectuur een belangrijk aspect. Hiermee kun je een verhaal vertellen, je visie overbrengen. Paulien combineert dan ook graag haar ervaring als ontwerper met de verzorging van fotografie van en voor projecten in stad (straten, parken & architectuur) en landschap. Tuinfotografie behoort hier ook bij. Inmiddels heeft zij een ruime ervaring opgebouwd in de tuin- en projectfotografie.Ook in haar vrije tijd fotografeert zij graag. Gewoon op pad gaan en 'zien' wat je tegenkomt. Dat kan in Nederland zijn, maar zeker ook op reis in het buitenland. Andere culturen, steden en landschappen zijn juist enorm inspirerend.Het fascinerende in de fotografie is dat iedereen zijn of haar eigen beleving heeft van de werkelijkheid; niet iedereen ziet hetzelfde. Paulien is altijd op zoek naar eenvoud, rust en duidelijke lijnen. Door compositie, standpunt, oog voor detail en kadrering wordt een eigen beeld gecreëerd. Ook alledaagse zaken worden daardoor bijzonder.

Alle werken van Paulien Varkevisser


Waarom je kiest voor Tulp als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tulp van Paulien Varkevisser

Koop de foto Tulp van Paulien Varkevisser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 675
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.