Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek

van Marcel Verheggen

- Werkcode: 343 864

Marcel Verheggen over Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek

Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek
Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek vind je in de categorieën Bloemen, Bloemencorso, Bollenstreek, Bollenteelt in Nederland, Digitale Kunst, Duinen, Fotografie, Noordwijk (Zuid-Holland), Tulp en Tulpen uit Amsterdam.
Marcel Verheggen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Verheggen

Fotografie is mijn passie. Toen ik 10 jaar was zat ik voor het eerst bij mijn vader in de DoKa. De basisprincipes heb ik toen spelenderwijs geleerd. Al snel leerde ik mijn zelf gemaakte foto's te ontwikkelen. Op 16 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste fotocamera. Fotografie is bij mij met de paplepel ingegoten. Na een carrière bij de Koninklijke Marine waar ik als vliegtuigmonteur veel van de wereld gezien heb ben ik na wat omzwervingen toch uiteindelijk fotograaf geworden. Ik heb het lang ontkend maar het is echt mijn passie. Hiermee treed ik in de voetsporen van mijn opa, vader en broer.

Alle werken van Marcel Verheggen


Waarom je kiest voor Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek van Marcel Verheggen

Koop dit digital art werk Tulpen bij de Noordwijkse duinen in de Bollenstreek van Marcel Verheggen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 864
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden