Tulpen geel en rood in het blauw

Tulpen geel en rood in het blauw van JM de Jong-Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tulpen geel en rood in het blauw

van JM de Jong-Jansen

Tulpen geel en rood in het blauw van JM de Jong-Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 570120
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Een kleurrijke geel met rode streep tulp waarvan ik ook een paar andere creaties van maakte in mijn zwart-wit, creatief en macro collectie. Wat een prachtige hollandse bloem, ik hou er van.

Dit werk wordt aangeboden door JM de Jong-Jansen

JM de Jong-Jansen profielfotoNaast mijn werk als verpleegkundige is fotograferen een hobby waar ik me uren mee kan vermaken.
In mijn volkstuin en in de natuur ben ik dus vaak fotograferend bezig tussen al die vrolijke kleuren, planten, bloemen, allerlei kleine insecten en er zijn prachtige vlinders.
Spontaan een wandeling 'met mijn camera op pad' geeft mij een ook een groot plezier en wat mij onderweg opvrolijkt leg ik vast en die interesse van dat moment wil ik graag delen.
Ook macrofotografie heeft mijn interesse en hopelijk werkt het weer dan een beetje mee en kunnen de diertjes wachten tot ik een leuk plaatje heb kunnen maken :-), zo ja.... zullen deze foto's ook hier te zien zijn.
Ik vindt het leuk om feedback te krijgen en het is een hele eer voor me als 'mijn werk aan de muur' bij iemand zou hangen.

Alle werken