Tulpen in regenbooglicht van Karla Leeftink

Werkcode: 153 182 Kopieer de werkcode

Karla Leeftink profielfoto De tulpenvelden liggen er prachtig bij in april en ik wil de tulpen graag eens in een ander licht laten zien. Het is avond; het veld wordt beregend en af en toe zorgt dit voor mooie regenboogeffecten midden in het veld. Ik zoek een standpunt waarbij ik enkele lagen tulpen in verschillende kleuren kan zien door mijn telelens (met converter)en wacht op het juiste moment. Dat duurt een hele tijd maar uiteindelijk komt er een moment waarop de regenboog in al haar kleuren boven de tulpen te zien is.

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Meer weten over Karla Leeftink?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Maartje
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Roos van Kempen
Nederland
5 / 5

Prachtig
Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Helmy Luijten
Nederland
5 / 5

Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
Riksta
Nederland
5 / 5

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Jurgen
Nederland
4 / 5

Schilderijen
Mooie schilderijen goede kwaliteit goede service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Marja Wouters
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Tulpen in regenbooglicht van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
769,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden