Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw

van OEVER.ART

- Werkcode: 725 671

OEVER.ART over Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw

Royal Delfts Blauw, bloemstilleven met vogeltje en veren op de grond.
Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw vind je in de categorieën Bloemen, Collage, Delft, Delfts Blauw, Digitale Kunst, Modern stilleven, Nederland, Nieuwe Meesters, Porselein, Stilleven, Tulp, Veer (vogel) en Vogels.
OEVER.ART profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door OEVER.ART

Het allermooiste cadeau dat ik ooit voor mijn verjaardag kreeg, was een grote doos met o.a. stiften, potloden, kwasten, verf en verschillende kleuren papier. Ik kon als kind uren achtereen aan het tekenen of schilderen zijn. Maar ook met strijkkralen, waardoor de ramen van mijn ouderlijk huis vol hingen met mijn eerste ‘kunstwerken’ en je er bijna niet meer doorheen kon kijken.
Tegenwoordig werk ik alweer jaren in mijn eigen studio in Haarlem, waar de kwasten plaats hebben gemaakt voor het ontwerpen via mijn computer. Perfectionist als ik ben, moet alles kloppen in mijn werk; de juiste kleuren, de compositie, maar ook de pixeldichtheid, diepte en scherpte van het geheel. Net zoals in mijn strijkkralen creaties, tekeningen en schilderijen van vroeger. Pas als alles helemaal is zoals ik het hebben wil, ben ik gelukkig. Ik hoop dat ik u ook gelukkig kan maken met mijn kunstwerken. Ik heb er in ieder geval al mijn concentratie, passie en vakmanschap ingelegd.

Alle werken van OEVER.ART


Meer weten over OEVER.ART?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw van OEVER.ART

Koop dit digital art werk Tulpen met vogeltje - Delfts Blauw van OEVER.ART als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 725 671
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
178,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden