Tulpen van Zierikzee van Irene Lommers

Werkcode: 148 829 Kopieer de werkcode

Irene Lommers profielfoto Deze prachtige tulpen zag ik in Zierikzee tijdens Koningsdag. In het centrum waren hele velden aangelegd speciaal voor deze feestelijke dag.

Dit werk wordt aangeboden door Irene Lommers

Gefascineerd door alles wat natuur is, is Irene al op 12 jarige leeftijd begonnen met kijken,ontdekken en vastleggen met haar eerste analoge Kodak camera. Op haar 16e maakt ze op de ouderwetse manier kennis met de doka en alles wat daarbij hoort.Maar het zou tot 2009 duren voor ze begon met het echte werk. Dankzij een erfenis van haar vader kon ze haar eerste spiegelreflex camera, de Canon 500D aanschaffen die inmiddels is opgevolgd door de Canon 7D waarmee ze samen met het benodigde glaswerk iedere dag bezig is met het vastleggen, van voor haar, bijzondere dingen in de natuur.In augustus 2012 is ze begonnen met haar eigen fotogalerie aan huis. En in hetzelfde jaar heeft ze een expositie gehad op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Ook zijn er foto's van haar hand gepubliceerd in Fotomagazines zoals Zoom en Photo chip-video. In 2013 begint ze met sfeerfotografie en meervoudige belichting waar ze veel bijval mee oogst. Haar beelden zijn nu vaak dromerig en vertellen steeds een verhaal. Ook plaatst ze vaak gedichten bij haar materiaal wat haar werk nog een extra sfeer dimensie geeft.

Meer weten over Irene Lommers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wilco
Nederland
4 / 5

prachtig produkt
Heel mooi ingelijst canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Ingrid Luijten
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Erwin Mulder
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Tulpen van Zierikzee van Irene Lommers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
328,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden