Tulpen

van Renee Klein

- Werkcode: 983 754

Renee Klein over Tulpen

Het lijkt een detail uit een schilderij van vroeger. Dit komt mede door de klassieke belichting en het nabewerken waar ik "schilder met licht".
Tulpen vind je in de categorieën Bloemen, Fotografie, Klassiek, Kleuren, Modern, Snijbloem, Tulp en Werkaandemuur.
Renee Klein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Renee Klein

Renee woont en werkt in hartje Amsterdam. Zij heeft na haar carrière als fotomodel de rollen omgedraaid en zo staat zij sinds 2010 als fotograaf achter de lens in plaats van ervoor.
Met haar serie 365X heeft zij een jaar lang elke dag een foto gemaakt waarin zij met name het Amsterdamse straatbeeld heeft vastgelegd. De foto’s geven een prachtige impressie van het alledaagse. Zij weet met haar compositorische kwaliteiten en oog voor detail de ons omringende werkelijkheid een bijzonder karakter mee te geven.
In diverse week- en dagbladen, waaronder Het Parool, is aandacht besteed aan deze serie.

Zij maakt hondenportretten in opdracht. Deze waren te zien in een aflevering van VT-wonen, Weer verliefd op je huis en in reportages bij At5 en RtvNH. Door haar manier van fotograferen weet zij het karakter van de honden te vangen. Voor opdrachten zie website: https://www.reneeklein.nl

Haar laatste werken van bloemen en stillevens lijken op de schilderijen van oude meesters.

Alle werken van Renee Klein


Waarom je kiest voor Tulpen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tulpen van Renee Klein

Koop de foto Tulpen van Renee Klein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 983 754
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden