Tulpenveld in Nederland

Tulpenveld in Nederland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tulpenveld in Nederland

van Ricardo Bouman

Tulpenveld in Nederland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96071

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128 116 gratis verzending!

Omschrijving

Een zomerse foto van een tulpenveld in de bollenstreek in de buurt van Lisse. Deze kleurrijke panorama foto toont u bloeiende rozige tulpen met een bosrijke gebied als achtergrond. Het beeld bevat veel scherpte diepte en de tulpen lopen in een interessante diagonale lijn.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken