Tulpenvelden in de flevopolder van Dennis van de Water

Werkcode: 362 086 Kopieer de werkcode

Dennis van de Water profielfoto Prachtige landschaps opname van gekleurde tulpen bollenvelden in een veld in de flevopolder in Nederland in de lente tijdens zonsondergang, gezien vanuit een verhoogd perspectief

Dit werk wordt aangeboden door Dennis van de Water

Dennis van de Water, zelfstandig fotograaf gevestigd in Amsterdam.
Interesses liggen voornamelijk bij landschap, natuur, stad, dieren en reis-fotografie. Neem eens een kijkje op mijn site voor meer informatie! DVDWPhotography.com

Op werkaandemuur probeer ik zoveel mogelijk aan te bieden, maar nog lang niet alles staat online. Dus ook voor meer keuze of andere wensen, schroom niet om contact op te nemen!

Meer weten over Dennis van de Water?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

talih yurttakalin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Henk Jaap Kloosterman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Vivianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Billy en Unice Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Ab en Netty Tiemersma Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Kelly Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Anneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marjo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Maarten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Antoine Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Inge Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Henor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Tulpenvelden in de flevopolder van Dennis van de Water op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden