Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower

van simone opdam

- Werkcode: 371 441

simone opdam over Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower

Zo met dauwdruppels erop leveren deze minitulpjes in combinatie met blauwe druifjes een dromerige sfeerfoto op
Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower vind je in de categorieën Blauw, Bloemen, Digitale Kunst, Druppels, FloraHolland, Flowerpower, Fotografie, Natuurfotografie, Rood, Tulp, dromerig en stinzen.
simone opdam profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door simone opdam

Even voorstellen
Mijn naam is Simone Monique Opdam. Natuur en natuurfotografie zijn mijn passie. In mijn thuisregio Waterland kan ik mij daarin prima uitleven. Mijn jeugd bracht ik door in Het Gooi en ook daar fotografeer ik graag, vooral in de herfst. Ik hou van bergen, hoge oude bomen, van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken. Ik leg mijn ervaringen graag vast in beeld en deel ze zo graag met anderen. Fotografie is voor mij: vasthouden van het vergankelijke. Het is voor mij hét middel van expressie.

Jong geleerd…….
Al op jonge leeftijd was ik altijd in de natuur te vinden. Ik kende de meeste veldbloemen van naam en leende de camera van mijn tante om foto's te maken. Ik fotografeerde (analoog) vooral veel tijdens vakanties. Sinds de aanschaf van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera in 2008 ben ik een fanatiek all round natuurfotograaf. Mijn voorkeur gaat uit naar landschaps- en macrofotografie. Ik maak graag foto's die mijn indruk en de sfeer van het moment weergeven en fotoseries met een boodschap.

Bezigheden
Na een carrière als jurist en een periode als fulltime moeder ben ik betrokken geraakt bij diverse non-profit organisaties, waaronder enkele op het gebied van natuurbescherming. In 2017 startte ik een eigen fotografiebedrijfje. Ik geef workshops macro- en landschapsfotografie en organiseer en begeleid kleinschalige fotoreizen. Bij Staatsbosbeheer ben ik gids en natuurbeschermer. Sinds september 2021 mag ik mezelf Landschapsambassadeur voor de Metropool Regi

Alle werken van simone opdam


Waarom je kiest voor Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower van simone opdam

Koop dit digital art werk Tulpjes en blauwe druifjes in een bont mengsel, dromerige sfeer, flowerpower van simone opdam als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371 441
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden