Tunnel onder het Rijksmuseum in Amsterdam

Tunnel onder het Rijksmuseum in Amsterdam van Sjoerd van der Wal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tunnel onder het Rijksmuseum in Amsterdam

van Sjoerd van der Wal

Tunnel onder het Rijksmuseum in Amsterdam van Sjoerd van der Wal

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 604942
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 gratis verzending!

Omschrijving

Tunnel onder het Rijksmuseum in Amsterdam tijdens een rustige doordeweekse dag vroeg in de ochtend met zonlicht aan het eind van de tunnel. De doorgang is meestal een drukke plek met fietsers en bezoekers van de ingang van het Rijksmuseum maar is nu verlaten vanwege de COVID-19 pandemie corona virus lockdown.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Sjoerd van der Wal profielfotoFotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken