Turning Torso uit het zand getrokken

van Eugene Winthagen

- Werkcode: 104033

Eugene Winthagen over Turning Torso uit het zand getrokken

wolkenkrabber en woontoren Turning Torso in Malmo is ontworpen door de spaanse architect Santiago Calatrava. Het spectaculaire gebouw is eigendom van woningbouwcorporatie HSB. Het domineert de wijk Vastra Hamnen en het westelijk havengebied van Malmo
Turning Torso uit het zand getrokken vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Beeldmerk, Blikvanger, Body, Bouwkunde, Dominantie (geografie), Fotografie, Gedraaide torenspits, HSB, Hoogtevrees, Kurkentrekker, Lucht, Malmö (stad), Panoramafotografie, Santiago Calatrava, Scandinavië, Symbool, Torso, Turning Torso, Urban / Street, Västra Hamnen, Wolkenkrabbers, Woontoren, Zand, Zwart-wit, Zweden, icoon, vormgeving en wijk.
Eugene Winthagen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eugene Winthagen

De natuur langs onze rivieren krijgt steeds meer de ruimte om zich spontaan te ontwikkelen. Natuurlijke elementen daarin als water, riet, bomen en vergaan hout of blad zijn steeds terugkerende onderwerpen in mijn fotografie. Ook bruggen, die zo kenmerkend zijn voor het rivierenlandschap en de oevers toegankelijk maken en verbinden, zet ik vaak dankbaar op een foto. In het industriële erfgoed zijn het de bouwkundige - of materiele sporen van mensenwerk die ik zoek. Wat is er nu mooier dan de geschiedenis van een fabriek, haven, een oude vervallen muur of roest ? Sommige foto's zijn extra geschikt voor fotobewerking en vormen de basis voor een creatieve samenvoeging tot nieuwe soms illusionistische beelden. Hierbij maak ik vooral gebruik van natuurlijk en verweerd materiaal (dubbelbeelden of collages). Tot slot: Mijn foto's zijn gemaakt met full frame kwaliteitscamera's en zorgvuldig afgewerkt...

Alle werken van Eugene Winthagen


Waarom je kiest voor Turning Torso uit het zand getrokken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Turning Torso uit het zand getrokken van Eugene Winthagen

Koop de foto Turning Torso uit het zand getrokken van Eugene Winthagen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 104033
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.