Turquoise zeewater en rotsen in Calpe 2 van Adriana Mueller

Werkcode: 1 021 961 Kopieer de werkcode

Adriana Mueller profielfoto Turquoise zeewater en kliffen aan de Middellandse Zeekust in Spanje. Zeemeeuwen kijken naar de kliffen en de zee.

Deze foto is genomen in de baai genaamd Cala Racó in Calpe. Het ligt aan de voet van het natuurpark Peñón de Ifach en wordt gekenmerkt door zijn heldere water. In de verte zie je de Sierra Helada en de gebouwen van de kustplaats Benidorm. Cala Racó is een van mijn favoriete plekken om foto's te maken aan de noordelijke Costa Blanca.

Zachte golven die harde rotsen ontmoeten en het meditatieve effect van stromend water inspireerden me tot deze foto. Bovendien vind ik het prachtig om naar de meeuwen te kijken, die de rotskust als hun thuis beschouwen.

Bij het fotograferen concentreer ik mij graag op een klein gedeelte van de kust, waar ik gefascineerd ben door de elegante bewegingen en kleuren van het water. Mijn doel is de tijdloze schoonheid van de natuur te tonen, die zich openbaart in subtiele texturen op het wateroppervlak en in het uitzicht op de uitgestrekte Middellandse Zee.

Natuurfotografie ontworpen om de magie van de mediterrane kust in uw vier muren te brengen. Laat je gedachten gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Adriana Mueller

Impressies van de Middellandse Zeekust. Mijn fotografisch werk is gewijd aan de stranden en bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen, fel zonlicht, planten en zeewater. Ik wil graag mijn indrukken met u delen en de betovering van de Middellandse Zeekust bij u thuis brengen.

Meer weten over Adriana Mueller?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Evelyn
Nederland
5 / 5

Zeer aan te bevelen
Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Turquoise zeewater en rotsen in Calpe 2 van Adriana Mueller op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden