Twee jonge monniken tijdens de ochtend meditatie

Twee jonge monniken tijdens de ochtend meditatie van Merijn Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Twee jonge monniken tijdens de ochtend meditatie van Merijn Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44972
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
146 gratis verzending!

Omschrijving

In Tibet sturen de ouders van meerdere kinderen hun oudste zoon vaak naar een tempel om daar monnik te worden. Daarom zal men veel jongens van jonge leeftijd hier vinden die nog graag dollen met elkaar. Zo ook hier waar twee monniken tijden de ochtend meditatie sessie elkaar aan het afleiden zijn. Tijdens het mediteren zetten zij hun gele hoed (Gelugpa) af.

Over Merijn Mulder

Merijn Mulder profielfotoFotografie betekent voor mij niets anders dan 'tekenen met licht'. De foto bestaat al, ik hoef hem alleen maar te nemen. Met die gedachte loop ik met mijn camera rond. Zowel het pure natuurkundige aspect als de esthetische en creatieve kant van dit medium zorgt er daarom voor dat ik mijn camera niet thuis kan laten liggen als ik de deur uit ga.

Sinds drie jaar woon ik in Kanton (tegenwoordig Guangzhou, in China). Vanuit hier plan ik al mijn reizen rond Azie. Van de Zijde route en het Tibetaans plateau, tot aan de witte stranden van de Filipijnen, de rijst velden in Vietnam of de diep blauwe oceanen van Maleisie of Thailand kun je me vinden.

Daarnaast ben ik ook bezig met straat-fotografie en studio fotografie voor de abstracte projecten.

Mocht U op mijn persoonlijke website een foto hebben gezien en bestellen die niet op 'werkaandemuur' te vinden is, dan kun U me altijd raadplegen op:

http://http://yonaphoto.com/contact/

Alle werken