Twee jonge wolven in Finland | Natuurfotografie van Nanda Bussers

Werkcode: 507 827 Kopieer de werkcode

Nanda Bussers profielfoto Twee jonge wolven tijdens mijn fotoreis in Finland.

Iets meer over mij

Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige natuurfotografe met een artistieke flair. Kleur, licht, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige en organische (abstracte macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

Troostkunst en Healing Arts
In 2020 ontdekte ik wat ik nu echt met mijn fotokunst wil: het bieden van warme lichtpuntjes in donkere tijden. Toen is Troostkunst ontstaan, troost bieden met de artistieke foto’s die ik creëer. Sindsdien ben ik me verder in het ontwikkelen op het gebied van Healing Arts, Ziekenhuiskunst en Rouwkunst. Veel van mijn warme en kleurrijke beelden zijn overigens ook geschikt voor andere (levens)momenten. Of ‘gewoon’ voor in je interieur om bij te kunnen ontspannen en in weg te kunnen dromen.

Abstracte fotokunst

Bijzondere vormen en kleuren, abstracte en soms mysterieuze beelden die in elkaar overvloeien en zo nieuwe figuren vormen. De creatie van een beeld waarnaar je blijft kijken, waarin je blijft ontdekken. Een visualisatie van inspiratie, een expressie van gevoel, intrigerend door je in te leven en weg te dromen. Maar ook om troost te vinden, warmte, een lichtpuntje als een kaars in een duister. Vergankelijkheid als symboliek is vaak een terugkerend thema in mijn fotokunst. In mijn abstracte beelden zit vaak een meer spirituele touch.

Reisfotografie
Mijn reisbeelden hebben vaak iets poëtisch en ook hierin zijn kleuren, vormen en licht belangrijke elementen.

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve natuurfotografe met een kunstzinnige touch. Mijn werk draait om kleur, licht, vorm en sfeer, en wordt vaak gekenmerkt door schilderachtige en organische (abstracte macro) foto's, geïnspireerd door de natuur.

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn roeping met mijn fotokunst: het brengen van kleur, licht en warmte in donkere tijden. Deze ontdekking bracht me tot de oprichting van Troostkunst, waar ik troost wil brengen met mijn artistieke (natuur)foto's.

Sindsdien heb ik mijn focus verder ontwikkeld naar Healing Arts. Hoewel mijn warme en levendige foto's perfect zijn voor momenten van troost, zijn ze ook ideaal voor andere belangrijke levensmomenten.

website: https://www. nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Meer weten over Nanda Bussers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Frodo
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Robert jan
Nederland
5 / 5

Schitterend
Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
E.J.K.
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Henk
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Henriette de Deugd
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Berry
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Twee jonge wolven in Finland | Natuurfotografie van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 9 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!